Disseny pàgina web immoprestige.es

Avui us presentem una latre web creada sense worpress , està creada amb un CMS propi.

Em dic Montse, és un plaer poder-los oferir els nostres serveis immobiliaris Vendes, Lloguer turístic i Lloguer Anual , a la Costa Brava – l’Escala.

En Immo Prestige som una empresa de serveis immobiliaris formada per un equip de professionals, on la transparència, el rigor i la implicació cap als nostres clients, ens ha fet mereixedors de la seva confiança.

Programació amb Worpress

S’ha creat tota la plantilla nova i s’ha programat tot el backend per poder administrar totes les pàgines.

Optimitzada  per a #mobilefirst i posicionament SEO i SEM

Com totes les pàgines web que creem, aquesta també  s’ha optimitzat per que es visualitzi correctament a tots els dispositius mòbils.  Aquest es un factor molt important per les cerques a google i per el posicionament SEO i SEM. També hem optimitzat la seva velocitat perquè Google no la penalitzi, aquest es un factor molt important.

Seguretat i servidor

Allotjada als servidors que tenim a Barcelona, amb còpies de seguretat de la web i base de dades cada 4 hores. Amb plugins de seguretats pròpis activats i tallafocs per impedir accés a la part del backend. Certificat SSL a totes les pàgines internes i url principal.

Contacta’ns

T’agrada aquesta web?, en vols una similar? Et donem pressupost gratuïtament i amb menys d’una hora.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Avatar for creativa

Equip de disseny web al baixempordà. Dissenyem webs per tot el territori català. Disseny web la Bisbal - Disseny web Pals - Disseny web Girona - PosicIonament web Girona.

Open chat
Hola,
et podem ajudar?
Powered by