Avís Legal

I. OBJECTE

Les presents condicions legals són establertes per Jordi Torres d’ara endavant CreativaOnline, per tal de determinar els criteris i condicions d’ús de la pàgina web: www.creativaonline.cat.

Dades de l’Titular

Segons el que estableix la Llei de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic LSSICE 34/2002, CreativaOnline, posa a disposició les dades del titular de la present pàgina web:

Identificació i contacte

Jordi Torres

NIF: 40533588K

Domicili : C/ Sicília 87. 17100 – La bisbal d’Empordà (Girona).

Correu electrònic: info@creativaonline.cat

A l’ingressar a aquesta pàgina web, el navegant adquireix la condició d’usuari. Amb l’accés, ús i gaudi d’aquesta pàgina web, l’usuari accepta les condicions plantejades en el present apartat, en la versió publicada en el moment en què el accedeixi a aquest. CreativaOnline es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, les seves condicions legals, així com a realitzar tota millora tècnica o visual consideri oportú. En cas que les modificacions s’infereixin en la privacitat dels usuaris, s’avisarà amb antelació a l’entrada en vigor dels canvis.

 

II. POLÍTICA DE PRIVACITAT

Pot conèixer la nostra política de privacitat visitant el següent enllaç: Política de Privadesa .

 

III. POLÍTICA D’ENLLAÇOS

En aquest web hi ha enllaços a pàgines de tercers, amb la finalitat de facilitar informació addicional sobre els temes que es tracten en el nostre blog, així com facilitar l’accés dels usuaris als perfils amb què compta CreativaOnline en les diferents xarxes socials i serveis de plataformes a internet.

CreativaOnline només gestiona i és responsable de la pàgina web www.creativaonline.cat. Els enllaços que ha posat al seu web han estat escollits amb bona fe, posant la cura degut, però en cap cas és responsable dels continguts, ofertes i / o productes i serveis que pugui trobar l’usuari a les pàgines als que redirigeixen.

 

IV. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tot el contingut del web, disseny, aplicacions, contingut gràfic i multimèdia, publicacions al bloc, contingut escrit dels diferents apartats, desenvolupament web, logotips, marques, productes, i qualsevol altre objecte subjecte de portar drets de propietat intel·lectual i industrial , esmentat o no en l’anterior llistat que és a títol enunciatiu, no limitatiu, són propietat de Jordi Torres, o de tercers. No es permet la reproducció total ni parcial, la còpia, distribució, divulgació, transformació, comercialització, o qualsevol altra activitat que menyscabi els drets de la titular del web, o titulars dels drets de propietat intel·lectual o industrial. Els usuaris només poden fer un ús privat d’aquest web.

 

V. OBLIGACIONS L’USUARI

A l’ingressar i fer ús d’aquesta pàgina web, l’usuari accepta implícitament les següents condicions generals:

 1. Propietat Intel·lectual : L’usuari no podrà utilitzar la informació aquí continguda, ni el disseny, ni el seu contingut gràfic sense l’autorització dels titulars del web, o dels titulars dels drets de propietat intel·lectual i industrial. En cas en cas contrari estaria faltant als drets de propietat intel·lectual i industrial.
   1. No es permet la reproducció total ni parcial dels continguts del web.
   2. No es permet l’ús de el nom comercial, marca, imatge, ni de el logotip de CreativaOnline
   3. Si vostè vol reproduir o utilitzar les publicacions del web, haurà de sol·licitar el consentiment del titular.
 2. L’usuari es farà responsable de la veracitat de les dades que subministra i es compromet a comunicar qualsevol canvi que sorgeixi en ells.
 3. L’acceptació de la instal·lació de cookies és voluntària, l’usuari haurà de bloquejar o sortir de la pàgina abans de la seva instal·lació, la quin serà un passat un temps prudencial després del seu accés al web.
 4. L’usuari és responsable dels comentaris que realitza en les publicacions del nostre blog, així com de les dades que pogués revelar a través d’ells. Preguem s’abstingui de publicar informació personal, o privada.

 

VI. EXCLUSIONS DE RESPONSABILITAT

Protecció De Dades: CreativaOnline, ha establert i implantat les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal subministrades per l’usuari de manera que evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat , tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural.

 

VII. Llei aplicable i jurisdicció

Són aplicables les normes de l’Ordenament jurídic espanyol.

Consumidors i usuaris: En cas de controvèrsia, els Jutjats i Tribunals que coneixeran de l’assumpte, seran el que disposa la normativa legal aplicable: el domicili del comprador o el lloc de compliment de l’obligació.

Comprador professional o empresa: En cas de controvèrsia entre les parts, ambdues, amb renúncia expressa al seu propi fur se sotmeten a la jurisdicció dels Tribunals i Jutjats de Girona.